Evangelisationskassa

Genom en unik undervisning med betoning på Guds Ord, vill vi utrusta människor till att bli använda av den helige Ande så att fler får ta emot Guds kärlek och lära känna Jesus – judarnas Messias och hela världens ende Frälsare.

Med vår evangelisationskassa vill vi uppmuntra och stödja enskilda och team, genom att bekosta material för utdelning. Det har vi gjort främst i Sverige och Ukraina, men även Norge. Kontakta oss om du behöver stöd.

Vill du bidra? Märk din gåva med ”Evangelisationskassa”. Behoven är mycket stora.

 


Ut på gator och torg

sergels-torg-chk

En lördag i maj 2010, fick ordförande Carl-Henrik Karlsson möjlighet att med rejäla högtalare predika på Sergels torg i Stockholm. Varvat med musik gick orden rakt ut till alla som då råkade befinna sig där. För oss blev det ett startskott för ett vidare engagemang.

I slutet av 2011 började vi regelbundet vara i köpcentret Nordstan i Göteborg för att dela ut Biblar och samtala med dem som kom förbi. Under 2012 blev det ett stadigt team som uthålligt tagit ansvar för evangelisationen varje onsdagseftermiddag. Från och med hösten 2013 är teamet självständigt och inte en del av Källan.

Från 2013 har vi stöttat ett evangelisationsarbete i Göteborg. I början i Bergsjön, numera i Kortedala.

Från 2016 stöttar vi judar och andra som vill nå ut till den stora judiska befolkningen i Odessa, Ukraina.

Foto: Den Norske Israelsmisjon
Foto: Den Norske Israelsmisjon

Biblisk förkunnelse sedan 1999